News

Today it’s all about jazz Vol.4

Време е за ЏЕЗ! На 30 Април, на Меѓународниот ден на џезот, ЗЏМ заедно со Град Скопје и МКЦ, ќе […]
read more

ЗЏМ СО НАЈАВА ЗА НОВИ ПРОЕКТИ

ЗЏМ – Здружението на џез-уметници на Македонија е една од најактивните асоцијации кои се занимаваат со уметност во земјава. Биг-бендот […]
read more