Wanted! Target Group: Jazz singers and Jazz Musicians age 15-28 years

Музичката школа во Херце Нови и НВО Фортуна, веќе три години по ред го оранизираат фестивалот Jazz Summerfest Херцег Нови, на кој настапуваат низа познати џез музичари и се одржуваат интернационални работилници со прорамска содржина, наменет за џез музичари на возраст од 15 до 28 година.

Trg Mića Pavlovića bb, 85340 Herceg Novi Map