Архиви: jazzmembers

Sethstat

Sethstat веќе двесетина години неуморно ја промовираат македонската џез сцена, движејќи се во рамките на модерниот џез, панк џезот и […]
read more

Гоце Стевковски Септет

Гоце Стевковски Септет е состав од седуммина истакнати македонски џез музичари, предводени од тапанарот Гоце Стевковски кој веќе извесен период […]
read more

ЗЏМ Биг Бенд Оркестар

Во рамки на Здружението функционира и Биг Бенд во кој членуваат афирмирани имиња од македонската џез сцена кои веќе долги […]
read more